Over Benelux Scientific

Benelux Scientific is leverancier van testapparatuur voor industriële en academische laboratoria. Vanuit onze kantoren in Eke nabij Gent werken we nauw samen met een selecte groep leveranciers van testinstrumenten voor fysische en analytische materiaalkarakterisering en monstervoorbereiding. Als een sterke lokale partner bieden wij complete oplossingen, technische ondersteuning en ondersteuning na verkoop op hetzelfde niveau als onze leveranciers. Ons doel is om een betrouwbare partner voor alle laboratoria in België te zijn.

Onze medewerkers hebben vele jaren ervaring op het gebied van verkoop, support en service van wetenschappelijke instrumenten en laboratoriumapparatuur. Door hun expertise bent u verzekerd van betere en betrouwbare resultaten.

Op regelmatige basis worden onze klanten uitgenodigd om onze workshops, cursussen of gebruikersbijeenkomsten bij te wonen. Het doel hiervan is om onze klanten te instrueren de apparatuur optimaal te benutten. Al onze klanten worden tevens op de hoogte gehouden van nieuwe product- en applicatieontwikkelingen.

We geloven dat onze ondersteuning, toewijding en kwaliteit een sterk voordeel is voor al onze bestaande en toekomstige klanten.