8 februari 2014

Benelux Scientific team breidt uit!

Op 3 februari kwam Maarten Debrouwere het Benelux Scientific team versterken.

Maarten heeft ruime ervaring in de verkoop en applicatieve ondersteuning van apparatuur voor materiaalkarakterisatie en analytische instrumentatie. Door zijn sterk applicatiegerichte aanpak en meedenken over totaaloplossingen heeft hij de voorbije 10 jaar een reputatie  opgebouwd als expert en vertrouwensman binnen talrijke laboratoria in de Beneluxmarkt.

 
Maarten over deze belangrijke stap in zijn carriere :“Na een ruim en gevarieerd traject bij één van de grootste distributeurs in België was de tijd gekomen voor een nieuwe uitdaging in een jonge, dynamische en snelgroeiende omgeving. Benelux Scientific, en de APTCO-bedrijvengroep waarvan het bedrijf deel uitmaakt, bieden me de mogelijkheden om mijn passie voor testing verder om te zetten en als partner een belangrijke bijdrage te leveren aan het succes van dit jonge, maar door de aanwezige knowhow en ervaring,  gereputeerde bedrijf. We willen deze extra touch geven aan wat de labo’s vandaag nodig hebben: expertise en een echte applicatiesupport”.


We heten onze nieuwe collega van harte welkom! Vanaf nu kan u met al uw gelukwensen, wijze raad en bestellingen terecht bij maarten.debrouwere@remove-this.benelux-scientific.com.