Studiedag: Moderniseren van klassieke voedingstesten

Technology Days 2017, 7-8 June, Technopolis Mechelen

16 mei 2017 - Workshop: Maaltechnieken en Microgolf Destructie

Registreer nu voor deze interessante workshop die doorgaat in Technopolis in Mechelen. Dit is een gezamenlijke organisatie in samenwerking met onze leveranciers Fritsch en Berghof.

Enkele presentaties in de voormiddag worden gevolgd door een uitgebreide "hands-on" sessie in de namiddag waarbij klanten zelf hun monsters kunnen laten testen.

Download hier de informatiebrochure of registreer via het formulier op onze website.

Macro BeGE 2016, Houffalize, February 15-16, 2016

On February 15-16, 2016 Benelux Scientific will participate with an exhibition stand at the 3rd Belgian-German Macromolecular Meeting: Dynamic and Responsive Polymer Systems in Houffalize, Belgium.
This conference focuses on the design of macromolecular materials that show dynamic and/or responsive behavior as well as programmable characteristics. In that context, polymer scientists and chemical companies have recently dedicated significant efforts into fundamental research and valorization of dynamic/responsive materials such as vitrimers, self-heating materials, supramolecular polymers, (multi-) responsive as well as shape-memory polymers. During the conference post-doctoral researchers and graduate students will show their work in oral as well as poster presentations.

19 November 2015 - Workshop Phenom - New Developments in Table Top Electron Microscopy

Op 19 november 2015 organiseert Benelux Scientific samen met PHENOM de workshop 'New Developments in Table Top Electron Microscopy'. Deze workshop is een ideale gelegenheid om de nieuwste trends te ontdekken en tevens gebruikers uit verschillende industrieën te leren kennen. Verder kunt u met de product experts praten en een antwoord krijgen op vele toepassingsvragen. 

Download hier de informatiebrochure of registreer via het contactformulier op onze website.

10 september 2015: Workshop basis verouderings- en verweringstesten

Registreer nu voor deze interessante workshop die op 10 september doorgaat in Zebrastraat in Gent.

Deze workshop is een organisatie van Benelux Scientific in samenwerking met haar leverancier Q-lab. Het doel is bestaande en toekomstige gebruikers van xenon en UV testers samen te brengen. Als deelnemer kan u ervaringen en ideeën uitwisselen met andere gebruikers en de specialisten van Q-lab en Benelux Scientific.

Download hier de informatiebrochure of registreer via het contactformulier op onze website.

2 December 2014: Netzsch User Meeting

Op 2 december 2014 organiseert Benelux Scientific samen met NETZSCH een User meeting waarbij u als Netzsch gebruiker een antwoord krijgt op vele toepassingsvragen. Tevens kunt u op deze dag kennis maken met andere Netzsch gebruikers en de productexperts.

Lees meer ....

Inschrijven

25 november 2014: Tinius Olsen Training Day - Eke

Op 25 november 2014 organiseert Benelux Scientific in samenwerking met de Trekbank producent Tinius Olsen in haar kantoren in Eke het Horizon software seminarie.

Deze 1-dagscursus is een ideale gelegenheid om buiten de dagelijkse werkomgeving andere Horizon gebruikers uit verschillende industrieën te leren kennen. Tevens kunt u met de product experts praten over uw eventuele nieuwe toepassingen. Voor velen kan het ook een nuttige opfrissingscursus zijn.

Inschrijven ..

11 september 2014: Workshop basis verouderings- en verweringstesten

Registreer nu voor deze interessante workshop die op 11 september doorgaat in Kobbegem Hof in Asse.

Deze workshop is een organisatie van Benelux Scientific in samenwerking met haar leverancier Q-lab. Het doel is bestaande en toekomstige gebruikers van xenon en UV testers samen te brengen. Als deelnemer kan u ervaringen en ideeën uitwisselen met andere gebruikers en de specialisten van Q-lab en Benelux Scientific.

Download hier de informatiebrochure of registreer via het contactformulier op onze website.

 

 

24 april 2014: Workshop maaltechnieken in combinatie met handheld XRF

Registreer nu voor deze interessante workshop die doorgaat in Kobbegem Hof in Asse. Dit is een gezamenlijke organisatie in samenwerking met onze leveranciers Fritsch en Bruker.

Enkele presentaties in de voormiddag worden gevolgd door een uitgebreide "hands-on" sessie in de namiddag waarbij klanten zelf hun monsters kunnen laten testen.

Download hier de informatiebrochure of registreer via het contactformulier op onze website.

11 oktober 2013: workshop Table Top SEM & FTIR microscopie

Op vrijdag 11 oktober bundelen Benelux Scientific en Bruker Optics hun krachten om u de nieuwste ontwikkelingen op het vlak van desktop SEM en FTIR miscroscopie voor te stellen. In deze nieuwe systemen worden high-tech en gebruiksgemak gecombineerd waardoor ze ook inzetbaar zijn voor dagelijkse taken in elk laboratorium.


Tijdens deze workshop, die doorgaat in de "Salons De Romree" te Grimbergen, zullen gebruikers en product specialisten van van de bedrijven PHENOM en BRUKER OPTICS de mogelijkheden van deze apparatuur toelichten. Deze worden verder toegelicht tijdens live demonstraties van de automatische BRUKER FTIR microscoop LUMOS en de nieuwe table top SEM PHENOM G3 ProX.


maak gebruik van deze unieke gelegenheid om tijdens één workshop kennis te maken met twee high-tech technologiën die recent beschikbaar zijn geworden voor elk R&D en Qc lab.

Download hier de uitnodiging of schrijf u in via de Benelux Scientific website.