Benelux Scientific verdeelt voortaan ook Thermo Fisher Haake reometers!

Groot nieuws! Benelux Scientific komt tot een nieuwe samenwerking met Thermo Scientific en wordt nu ook verdeler in België van hun Thermo Haake reometers! Zo kan Benelux Scientific zijn aanbod binnen de viscositeits – en reologie markt versterken.

Thermo Fisher Scientific hoeft geen introductie, zij zijn een vaste waarde in reologie-technologie, met hun uitgebreide gamma Haake viscositeits- en reometers voor alle sectoren. Met een zeer gevarieerd gamma, van compacte en gebruiksvriendelijke QC reometers tot ultra-precieze R&D reometers. Van een eenvoudige rotationele viscositeitscontrole tot uitgebreide karakterisatie van visco-elastisch gedrag via oscillatie.

Benelux Scientific en Thermo Fisher Scientific zijn trots op deze nieuwe, strategische samenwerking en zijn ervan overtuigd dat deze nieuwe alliantie de marktpositie van dit gamma zal versterken. De bestaande en toekomstige gebruikers van de Thermo Haake apparatuur kunnen dan ook meteen rekenen op de lokale ondersteuning van hun vertrouwde partner Benelux Scientific.

Graag meer weten over ons aanbod in viscositeit en reologie? Bezoek onze splinternieuwe website: https://viscositeitsmeter.com voor meer info, of contacteer onze sales manager Ken De Roover via ken.deroover@benelux-scientific.com.