Bart Weymeels – De nieuwe account manager van Benelux Scientific

Op donderdag 1 april 2021 is Bart Weymeels gestart bij Benelux Scientific, en dat is geen grap. Hij zal het sales team versterken in zijn functie als accountmanager. Daarbij wordt hij het aanspreekpunt voor onze klanten en dat in diverse sectoren zoals de kunststofsector, chemie, voeding, metaal, textiel, …

Voor  de start bij Benelux Scientific, heeft Bart Weymeels al tal van watertjes doorzwommen. Daarbij is hij steeds trouw gebleven aan de commerciële rol. De ervaring in bepaalde sectoren en tal van boeiende en innovatieve omgevingen , hebben Bart richting Benelux Scientific geduwd.

Wij zijn dan ook blij hem te mogen verwelkomen in ons team en met jullie te delen waarom hij zo goed in ons team past. Benieuwd? Lees zeker nog even door en bekijk de video hieronder.

Bart Weymeels: The sky is the limit

Bart noemt Benelux Scientific een omgeving van doeners. Hij kan zich vooral goed vinden in de no-nonsense stijl, waarbij de klant en de werknemers steeds centraal staan. De ondernemende spirit (en niet te vergeten de gemeenschappelijke passie voor de fiets), zijn dan ook de drijvende krachten om de top te bereiken. “The only way is up”, met deze woorden start Bart niet alleen aan de steile klim van de Koppenberg, maar neemt hij zijn rol als accountmanager ook heel serieus. “The Sky is the limit, en daar werken we alvast naar toe”,; aldus Bart Weymeels.

Ben je nieuwsgierig geworden naar het volledige verhaal van Bart? Bekijk de video hieronder. 

Voorstelling Bart Weymeels

Vragen voor Bart?

Bart is het nieuwe aanspreekpunt voor onze klanten. Met zijn expertise en ervaring staat hij je graag te woord. Wens je meer info of advies overrond een bepaald product of segment? Dan kan je hem steeds bereiken via mail of telefoon.

Heb jij vragen voor Bart of wens je een eerste contact? 

E-mail: bart.weymeels@benelux-scientific.com

Telefoon: +32 471 49 09 34