Inruilactie Grabner oude vlampunt- en dampdrukmeters

Ben je nog in het bezit van een oudere Miniflash of Minivap van Grabner? Of een Vlampuntmeter of dampdrukmeter van een ander merk? Dan zal je interesse groot zijn voor onze inruilactie.

Benelux Scientific en Grabner pakken uit met een aantrekkelijke aanbieding. Zo kan je je oude Miniflash of Minivap inruilen bij de aankoop van een instrument uit de allernieuwste generatie. Daarbovenop ontvang je een haarscherp en niet te weerstaan aanbod. Niet twijfelen is dus de boodschap, want je oude toestel is nog veel geld waard!

Investeer nu in een nieuw toestel van het Grabner Vision gamma. Benieuwd naar de waarde van je oude instrument? 

Het Grabner Vision Miniflash enMinivap platform 

De wereld verandert snel en iedere beslissingsnemer wordt geconfronteerd met een tal van onzekerheden. Maar zeker is wel dat onze digitale verbonden wereld begonnen is aan een reis naar de 4de industriële revolutie. Grabner heeft hierin een grote stap gezet en stoomt alle analyzers klaar via het Vision platform.

GrabnerVision Analyzers verhogen de standaarden voor het meten van dampspanning, vlampunt en brandstofanalyse via FTIR-spectroscopie. Meerdere instrumenten worden automatisch herkend aan de hand van de cockpit software. Daarnaast kunnen alle apparaten wereldwijd vanuit één centraal lab geconfigureerd, bewaakt, geüpdatet en gediagnosticeerd worden. Dit heet: Access, Anywhere, Anytime.

Grabner Instruments is een toonaangevende fabrikant van analytische laboratorium testapparatuur en introduceert met trots de nieuwe MINIFLASH FPA Vision auto-sampler. DE FPA is speciaal ontwikkeld voor gebruik met elke MINIFLASH FP Vision analyzer.

Het modulaire ontwerp zorgt voor schaalbaarheid. Zo ontstaat de mogelijk om op elk moment uit te breiden met een automatische monstername. Daarbij is deze volledig compatibel met de vlampuntanalyser, waardoor vlampuntmetingen tussen -25 en 400°C uitgevoerd kunnen worden. Als extra pluspunt duurt het wisselen van de analysers slechts enkele seconden.

FP Vision modulair uitbreiden met een FPA autosampler

Met een Grabner FPA autosampler heb je een toename van 50% in monsterposities ten opzichte van een FLA-model uit de vorige editie. Het zorgt voor een efficiënter gebruik van hulpbronnen en dit vertaalt zich in een hogere efficiëntie van de FP-Vision analyzers, omdat dagelijkse doorvoer van monsters aanzienlijk wordt verhoogd terwijl de bedrijfskosten worden verlaagd.

De FPA autosampler is modulair en kan op ieder ogenblik uitgebreid of gecombineerd worden met een FP Vision Vlampuntmeter.

Wens je meer info over de werking van de FPA autosampler? Bekijk dan deze video.

Wil je een persoonlijk gesprek met onze experten? Neem dan snel contact met ons op.

Gerelateerde artikelen

Vochtbepaling van gevriesdroogde voeding en medicijnen met Handheld NIR

Drogen is een conserveringsmethode voor voeding, om de houdbaarheid te verhogen. Normaal gesproken drogen we aan de lucht bij verhoogde temperaturen maar ook vriesdrogen is een methode waarbij voeding zowel met smaak als textuur beter behouden blijft. Door het vriesdrogen neemt voeding minder ruimte en gewicht in en is het bijzonder lang houdbaar. Zo worden [...]

Waarom loopt de verf niet naar beneden? Ontdek het met Thermo Haake Mars iQ

Je kent het wel. De lenteschoonmaak zit erop, meubels zijn verplaatst, en nu nog even een likje verf. Zeker in huidige tijden zijn we onze muren moe en kan ons huis een opfrisbeurt gebruiken. Zo springen we snel in onze wagen en plannen we een uitstap naar de doe-het-zelf zaak in de buurt. Onze boodschappenlijst [...]

Badeendje, lief of gevaarlijk? Fritsch zoekt het uit

Een badeendje. Zowel bij groot en klein, het meest geliefde gezelschap voor uren (speel)genot in bad. Ze zijn schattig, kleurrijk, vrolijk en lijken heel erg lief. Toch is niets wat het lijkt. Een mooi gezicht buitenaf, kan een ander verhaal zijn binnenin. Fritsch helpt ons bij het ontdekken van de ware aard van dit beestje. [...]